Dutch Supercross Zuidbroek meer dan alleen een supercross

De Dutch Supercross in Zuidbroek in het weekend van 2, 3 en 4 november is meer dan alleen maar supercross. Er is het hele weekend van alles te doen met op vrijdag en zaterdagavond afsluitend een afterparty van DJ Willem. Deze party zal nadat de finishvlag voor de laatste keer is gevallen beginnen, zodat het voor iedereen een gezellige avond uit kan zijn.

 

Naast DJ Willem zullen ook de Ut Lopers op zaterdagavond weer voor een fantastische sfeer zorgen. Zoals we van hun gewend zijn, krijgen ze het publiek goed aan de gang waardoor het een onvergetelijke avond zal worden.

Mocht je nog niet ingeschreven hebben voor de Dutch Supercross in Zuidbroek, doe dit dan snel. Op de website www.dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl vind u in de navigatie het kopje ‘’inschrijven’’ waar u de volledige inschrijving kunt regelen.

Het publiek kan nu profiteren van een vroegboekkorting. Deze tickets zijn via de website www.dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl verkrijgbaar onder het kopje ‘’tickets’’.

De organisatie is momenteel druk in de weer met het vastleggen van de rijders. De Nederlandse en Duitse teams hebben al veel interesse getoond en er zijn al een paar namen voorbij gekomen die absoluut voor een mooie wedstrijd kunnen zorgen! Wanneer er meer nieuws is over de Dutch Supercross plaatsen we het hier!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search