Dutch Supercross Zuidbroek 2020 afgelast

Beste sponsoren,teams en motorcross liefhebbers. Begin mei stuurden we jullie het bericht dat we ons evenement nog niet gingen af lasten. In de tussentijd hebben we met elkaar diverse scenario’s besproken. van alles bedacht. anderhalve meter maatregel, hoe gaan wij hier mee om, maar het is eigenlijk heel simpel dat kan bij ons niet… Komt bij dat het financiële risico om een goed evenement te organiseren erg groot is. Wat we in ons besluit ook hebben meegenomen is dat de Nederlandse regering nog geen duidelijkheid heeft gegeven of er na 1 september weer evenementen georganiseerd kunnen worden.

Daarom hebben wij als bestuur unaniem besloten om dit jaar geen Supercross te organiseren. We hebben de afgelopen 10 jaar onze stinkende best gedaan om een goed evenement te organiseren en dat is gelukt! Daar zijn we super trots op! We willen dit niet op het spel zetten.

Hopelijk zien we elkaar weer 5,6,7 november 2021 bij de 10e editie van de Dutch Supercross in de Eurohal te Zuidbroek

Vriendelijke groet
Bestuur Dutch Supercross

Recent Posts

Start typing and press Enter to search