Dutch Supercross Top

Ga met Crossy op de foto en maak kans op twee vrijkaarten

De Dutch Supercross in Zuidbroek heeft vanaf nu een echte mascotte. Deze grappige mascotte met de naam Crossy zal aankomend weekend aanwezig zijn bij de Grand Prix in Assen en geeft gelijk al een mooie cadeau weg. Crossy zal door het paddock en langs de baan lopen. Ga met hem op de foto, plaats de foto op www.facebook.com/dutchsupercross en maak kans op twee vrijkaarten voor de Dutch Supercross in Zuidbroek die dit jaar op 30 en 31 oktober en 1 november wordt verreden. Op 4 september zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

 

Videotrailer Dutch Supercross 2015

 

Vrij trainen o.l.v. Mulders Motoren op het Dutch Supercross circuit

Ook dit jaar is weer mogelijk om vrij te gaan trainen op het supercrosscircuit in de Eurohal te Zuidbroek. Mulders Motoren heeft exclusief het circuit gehuurd om deze mogelijkheid te bieden aan deelnemers om van tevoren extra te trainen op dit "vers" aangelegde circuit. Doe je niet mee als coureur dan is dit bij uitstek de gelegenheid om toch eens te "proeven" aan dit evenement die voor Nederlandse begrippen zijn weerga niet kent.

Klik hier om je in te schrijven

 

Stand van Dutch Supercross aanwezig bij MXGP Assen

In het weekend van 29 en 30 augustus zal de organisatie van de Dutch Supercross in Zuidbroek met een stand aanwezig zijn. Iedereen met een brandende vraag over de vijfde editie op 30 en 31 oktober en 1 november is hier van harte welkom. In een speciaal ingerichte pitbox kunt u naast het verkrijgen van informatie ook lekker genieten van een bakje koffie!

De inschrijving is al verschillende weken geopend maar mocht u dit vanwege de vakantieperiode over het hoofd hebben gezien, dan hebben we hierbij nog even een keer de inschrijflink: http://www.dutchsupercross.nl/inschrijven.

Ook is het al mogelijk om kaarten in de voorverkoop te bestellen. Wanneer u uw kaarten nu besteld ontvangt u 5 euro korting op een kaartje voor de zaterdag of de zondag. U kunt uw kaartje bestellen op de volgende link: http://www.dutchsupercross.nl/tickets

De organisatie van de Dutch Supercross zorgt er ieder jaar voor dat er een sterk internationaal deelnemersveld aan de start komt. Ook nu is de organisatie al weer volop bezig met het praten met rijders om zo van de vijfde editie een geslaagd evenement te maken.


Baantekening Dutch Supercross Zuidbroek 2015

Ieder jaar is het voor baanontwerper Freddy Verherstraeten weer een klus om met een nieuwe lay out te komen voor de Dutch Supercross in Zuidbroek. Ook dit jaar zijn er weer vele uren in het bedenken van een uitdagend circuit gegaan.


Om u alvast een preview te geven van wat er in het weekend van 30 en 31 oktober en 1 november in de Eurohal in Zuidbroek komt te liggen, hebben we hier boven een foto van het baanontwerp geplaatst! Ook dit jaar zal dezelfde grond gebruikt worden als in de voorgaande jaren zodat u verzekerd bent van een hard supercrosscircuit!

 

Ontvang vijf euro korting op een entreekaart door te bestellen in de voorverkoop

In het laatste weekend van oktober wordt de vijfde editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek verreden. In de eerste vier edities kreeg het aanwezige publiek spannende wedstrijden te zien waarbij er vier keer een andere winnaar uit de bus kwam rollen.

Om het voor de bezoekers nog aantrekkelijker te maken om het evenement te bezoeken kunt u in de voorverkoop genieten van €5 euro korting op uw kaartje voor de zaterdag of de zondag.

De entreeprijzen zijn als volgt:

Ben je korter dan 1 meter dan mag je gratis naar binnen.

Kinderen vanaf 1 meter t/m 11 jaar: €5 euro,-

Vanaf 12 jaar gelden de volgende prijzen:

Vrijdag: €10 euro,- (alleen deurverkoop)

Zaterdag: €20 euro,- (deurverkoop €25 euro,-)

Zondag: €20 euro,- (deurverkoop €25 euro,-)

Combi ticket (zaterdag en zondag): €40 euro,- (zowel online als aan de deur)

U kunt uw tickets online bestellen op de volgende link: http://www.dutchsupercross.nl/tickets

Voor de rijders is de inschrijving ook open gegaan. Wacht niet te lang met aanmelden want het zou vervelend zijn als uw klasse al vol zou zitten! Op de volgende link kunt u zich inschrijven: http://www.dutchsupercross.nl/inschrijven

Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchsupercross.nl

 

Inschrijving Dutch Supercross Zuidbroek 2015 geopend

Ondanks dat het nu hartje zomer is en iedereen op de buitenbanen actief is, komt de Dutch Supercross in Zuidbroek steeds dichter bij. In tegenstelling tot de eerste vier edities zal het evenement dit jaar niet in het tweede weekend van november georganiseerd worden maar in het laatste weekend van oktober (30 / 31 oktober en 1 november).

De Eurohal in Zuidbroek zal drie dagen lang in het teken staan van supercross. De vrijdag staat geheel in het teken van de DMX-rijders. Op zaterdag en zondag komen de internationale klassen op het circuit.

Net zoals bij de 2014 editie van de Dutch Supercross zullen de SX1 en SX2 klasse apart rijden. Naast de SX1 en SX2 klasse komen ook de 65cc, 85cc, 125cc en de SX2 Cup op zaterdag en zondag in actie.

Rijders die voorafgaande aan het weekend op het circuit willen trainen, kunnen dit op woensdag en donderdag doen. Hoe de precieze invulling hiervan zal zijn, is op dit moment nog niet bekend maar hier zal snel duidelijkheid over worden gegeven.

De organisatie is momenteel al volop in de weer om achter de schermen alles goed te regelen. Houd de komende weken de website, facebook en twitter in de gaten om op de hoogte te blijven over de laatste ontwikkelingen van de Dutch Supercross in Zuidbroek.


Datum 2015 editie Dutch Supercross Zuidbroek een week verzet

De datum van de vijfde editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek is verzet naar 30 en 31 oktober en 1 november. De organisatie heeft dit besluit uit realistisch oogpunt genomen aangezien er op de eerder gepubliceerde datum nog drie andere supercrossen gepland staan in Europa. Omdat de deelnemers dan uit vier wedstrijden hadden moeten kiezen, zou iedere organisatie slechts een aantal toprijders aan kunnen trekken. Dit is niet de insteek van de organisatie van de Dutch Supercross want zij hebben de laatste jaren laten zien dat ze een heel sterk internationaal deelnemersveld aan de start kunnen krijgen.

De organisatie is er trots op dat toprijders als Matt Goerke, Dennis Ullrich, Florent Richier en Valentin Teillet in Zuidbroek op het hoogste schavot hebben gestaan. De interesse van de rijders om naar Zuidbroek te komen wordt ieder jaar groter en dat is voor de organisatie een stimulans om zich te blijven verbeteren. De organisatie wil het publiek iets te bieden hebben en daarvan zijn de rijders een belangrijke factor. Mede daardoor is de beslissing genomen om de wedstrijd een week eerder te organiseren.

Het supercross circuit van Zuidbroek zorgt ieder jaar voor veel uitdaging voor de rijders. Freddy Verherstraeten heeft de baan in alle edities vakkundig aangelegd en dit zorgde ervoor dat het aanwezige publiek kon genieten van supercross op hoog niveau. Houd u van ronkende motoren, spanning en sensatie dan mag u de vijfde editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek niet missen!