Dutch Supercross Top

 

 

Vroegboekkorting op tickets voor de Dutch Supercross in Zuidbroek

In het weekend van 28,29 en 30 oktober kunt u genieten van supercross op het hoogste niveau. In dit weekend wordt voor de zesde keer de Dutch Supercross in Zuidbroek georganiseerd. Rijders van over de hele wereld komen hier aan de start en zorgen voor spannende wedstrijden. Niet alleen de wedstrijden zijn mooi om te zien maar het is een echt dagje uit want voor jong en oud is er van alles te doen.

De kaartverkoop is vanaf nu geopend. Degene die voor 1 oktober een ticket kopen kunnen genieten van een vroegboekkorting. De kortingen voor een ticket voor zaterdag, zondag of een combiticket kunnen oplopen tot 20%.

Wacht dus niet langer en profiteer van deze interessante aanbieding.

Op de volgende link komt u uit op de ticketpagina van de Dutch Supercross in Zuidbroek: http://www.dutchsupercross.nl/tickets


Inschrijving Int. Dutch Supercross

Motorcrossers kunnen zich inschrijven per 1 juli 2016 voor de grootste Supercross van de Benelux. Tijdens het weekend van 28,29 en 30 oktober 2016 staat de Eurohal in Zuidbroek weer volledig in het teken van de Supercross.

Op vrijdag rijden de regionale klasses 65 cc, 85 cc, 125 cc, SX2 en SX open. Op zaterdag en zondag rijden de startbewijshouders in de klasses 65 cc, 85 cc, 125 cc en SX2.

Inschrijven voor alle klasses kan via www.dutchsupercross.nl

 

Video intro Dutch Supercross 2016

 

 

Laatste weekend van oktober: 6e editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek

De datum voor de zesde editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek staat vast. De grootste internationale supercross van Nederland zal dit jaar verreden worden in het weekend van 28, 29 en 30 oktober. In de eerste vijf edities heeft de supercross telkens een mooie groei laten zien. De doelstelling voor 2016 is dan ook om dit te evenaren en te proberen nog verder door te groeien.

De focus in 2015 lag op het brengen van meer entertainment in de pauzes. In vergelijking op de eerdere edities is dit perfect gelukt en hier wil de organisatie in de komende jaren op uitbreiden. Het moet een leuk dagje uit worden voor het hele gezin en om dit te realiseren moeten er vele dingen te ondernemen zijn in de hal. De organisatie is hier nu al volop mee bezig en hierover zal richting het evenement zeker meer bekend worden.

Over de spanning van de wedstrijden en het sterke internationale deelnemersveld heeft Zuidbroek nog nooit te klagen gehad. De fijne samenwerkingen met de Duitse teams en de goede contacten met rijders zorgen er ieder jaar voor dat er een deelnemersveld met klasse aan de start komt. Wel neemt dit enige maanden van voorbereiding in beslag om dit te realiseren en daardoor zijn de eerste contacten nu alweer gelegd.

In 2016 zijn er opnieuw drie wedstrijddagen waarbij de Eurohal in Zuidbroek helemaal in het teken staat van supercross. Op vrijdag is er een speciale dag voor de DMX-rijders en op zaterdag en zondag komen de internationale klassen aan de start, met als hoogtepunt de zaterdagavond.

Ben je nog nooit bij de Dutch Supercross in Zuidbroek geweest, plaats dan 28, 29 en 30 oktober in je agenda.