RIJDERS

Elke deelnemers is verplicht om een transponder op de door de KNMV aangegeven plaats op zijn of haar motor te plaatsen. De transponders worden vooraf aan het startnummer en klasse gekoppeld. Mocht u niet in het bezit zijn van een transponder, dan kunt u deze bij de KNMV huren.

Startnummers bent u verplicht aan te brengen op alle drie nummerplaten. Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een geldige KNMV licentie of andere bond die aangesloten is bij de FIM of UEM.

Internationale deelnemers die niet aangesloten zijn bij de KNMV, dienen een starttoelating te kunnen overleggen. De inschrijvingen stoppen zodra alle klassen vol zijn of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Stichting Motorsport Noord-Nederland behoudt zich het recht voor om een deelnemer te accepteren of te weigeren. Het rennerskwartier bevind zich aan de achterzijde van de Eurohal. U dient hiervoor de aanwijzingen op te volgen van de verkeersregelaars.

Voor elke deelnemer zijn er 2 entreebandjes beschikbaar. Deze ontvangt u bij het aanmelden/inschrijven.

Aanmelden/Inschrijven gebeurt op alle dagen. Als u meerdere dagen deelneemt dient u zich dan ook op meerdere dagen te melden. Dit i.v.m. de verschillende entreebandjes.

De kosten om deel te nemen bedragen voor vrijdag 45 euro, voor zaterdag 60 euro, en zondag 60 euro.
Voorwaarden: Betaald = ingeschreven VOL = VOL
Afmelden kan alleen op vertoon van een officiële doktersverklaring. Op vrijdag rijden de regionale rijders. Andere deelnemers mogen zich voor deze dag inschrijven, zij rijden dan wel mee buiten mededingen van prijzen. (SX open = 250cc 2 takt + hoger dan 350cc 2 of 4 takt). Op zaterdag en zondag rijden de startbewijs houders en de internationale licentie houders.

Het parc-fermé bevindt zich naast de Eurohal welke aangesloten is op de baan. Hier dient u zich tijdig voor uw manche te melden.

Het is verboden om op enige wijze spullen te verkopen zonder toestemming van de organisatie. Mocht u klachten en of opmerkingen hebben kunt u zich wenden tot het secretariaat. De organisatie zal er zorg voor dragen uw klachten naar behoren af te handelen.

Iedere deelnemer dient een brandblusser bij zich te hebben (ook als je met de motor in het paddock staat).

Nieuw dit jaar is dat er voor overnachting betaald dient te worden, helaas zijn we hiertoe over moeten gaan i.v.m. met oplopende kosten.

Kampeer prijzen Dutch Supercross:

Aankomst
Camper B rijbewijs / Tent / Caravan Camper C / Vrachtwagen
Dinsdag t/m zondag € 40,= € 60,=
Woensdag t/m zondag € 35,= € 55,=
Donderdag t/m zondag € 30,= € 50,=
Vrijdag t/m zondag € 25,= € 45,=
Zaterdag t/m zondag € 20,= € 40,=

Een kampeerkaart geeft enkel toegang tot de camping en dus niet voor de Eurohal. Een kampeerkaart geeft enkel toegang tot de camping en dus niet voor de Eurohal. Bij vertrek voor zondag ontvangt u 5,- retour voor het inleveren van de kampeerkaart, dit kan bij het infocentrum

Alle gemaakte beeldmaterialen, bestaande uit zowel foto’s en/of video’s en gehouden interviews, tijdens het evenement mogen door de Int.Dutch Supercross worden gebruikt voor media en/of reclame doeleinden.

Start typing and press Enter to search