Pol Motors komt met Harri Kullas aan de start in supercross in Zuidbroek

In het weekend van 3,4 en 5 november wordt in de Eurohal in Zuidbroek voor de zevende keer een grote internationale supercross verreden. Pol Motors uit Harkema is al volop in de voorbereiding op deze wedstrijd om hier met een sterk team voor de dag te komen.

De eerste rijder die voor Pol Motors op een Husqvarna FC450 aan de start zal komen in Zuidbroek is Harri Kullas. Na veel goede resultaten in het wereldkampioenschap MX2, met als hoogtepunt een vijfde plaats in de eindstand en een podiumplaats in de Grand Prix van Letland onder leiding van Jacky Martens, is Kullas momenteel actief in verschillende wedstrijden om het wereldkampioenschap MXGP. Afgelopen weekend maakte hij indruk op het TT circuit van Assen en wist hier tiende te worden in het dagklassement.

Niet alleen buiten staat Kullas zijn mannetje maar ook in de supercrossen kan hij goed uit de voeten. De laatste jaren was hij actief in de Duitse supercross series waarin hij veel ervaring heeft opgedaan. Naast Kullas zal Pol Motors nog met meer rijders aan de start komen. Wanneer hier meer nieuws over te melden is, plaatsen we het hier!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search