Pol Motors pakt uit in Dutch Supercross Zuidbroek: Theo Roptin in SX2

Na de bekendmaking van Pol Motors dat ze op 3,4 en 5 november met de snelle Fin Harri Kullas aan de start zullen komen in de Dutch Supercross in Zuidbroek, hebben ze ook al een 250 rijder gecontracteerd. De rijder die voor Pol Motors aan de start zal komen in de SX2 klasse is de Fransman Theo Roptin.

Roptin zal rijden op een Husqvarna FC250 en zoals we van Pol Motors gewend zijn zal deze flink van zijn plaats komen in de Eurohal. De vorige winter reed Mike Kras op de Husqvarna van Pol Motors en was altijd voorin te vinden in de Nederlandse supercrossen.

De Fransen hoeven we op het gebied van supercross niets te vertellen. Dit jaar is Roptin actief in de Franse SX Tour waarbij hij onlangs in de wedstrijd in Tremblade achtste werd in de SX2 klasse. In dit kampioenschap is hij regelmatig aan het strijden met Julien Lebeau, een rijder die vorig jaar voor de podiumplaatsen mee streed in Zuidbroek en in de Duitse ADAC Series.

Met Roptin in de SX2 klasse heeft Pol motors absoluut een goede rijder in de SX2 klasse maar hij komt niet alleen met Kullas en Roptin aan de start. ‘’We zijn nog met meer rijders in gesprek en we hopen volgende week de volgende rijder bekend te kunnen maken,’’ vertelt Ties Pol.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search