Promax Racing met drie toprijders en nieuwe YSS schokbreker naar Dutch Supercross in Zuidbroek

Promax Racing zal dit jaar met drie toprijders aan de start verschijnen bij de Internationale Dutch Supercross in Zuidbroek. In de SX2 klasse zal het team van start gaan met de Brit Dylan Woodcock en in de SX1 klasse verdedigen Marcus-Lee Soper en de Amerikaan Steve Mages de kleuren van het team.

De rijders zullen in Zuidbroek aan de start komen met de nieuwe YSS schokbreker, een lichtgewicht shock die speciaal ontwikkeld is voor de motorcross en voorzien is van de nieuwste technieken dat zorgt voor een perfecte balans op de baan. In de komende weken zullen er enkele testdagen zijn voor de rijders zodat de schokbreker optimaal kan worden afgesteld en de rijders er alvast aan kunnen wennen.

Naast de rijders van Promax Racing zullen ook de rijders uit het team van Pol Motors met de nieuwe YSS schokbreker rijden.

Voor meer informatie over Promax Racing kunt u kijken op www.promax-racing.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search