Top teams melden zich aan voor Dutch Supercross Zuidbroek

  • De Dutch Supercross in Zuidbroek op 3, 4 en 5 november wordt weer een groot spektakel. Al vele teams met toprijders hebben zich voor de wedstrijd aangemeld. Het eerste team waarvan we de line up presenteren is het Diga Procross Husqvarna team.

Zij komen met een ijzersterk team aan de start in Zuidbroek te weten:

  • SX1 Dominique Thury
  • SX2 Iker Larranaga
  • SX2 Dylan Walsh
  • SX2 Adrien Malaval

Ook Pol Motors in Harkema is weer druk in de weer geweest en maakte deze week nog twee topnamen bekend voor de Dutch Supercross:

  • SX1 Boris Maillard
  • SX2 Chris Bayliss

Het Peter Mulder JR Husqvarna team rijdt in Zuidbroek een thuiswedstrijd. De laatste weken is er alles aan gedaan om een interessante line up voor deze wedstrijd van de grond te krijgen. Hier zijn ze goed in geslaagd met de volgende vier rijders:

  • SX2 Justin Starling
  • SX2 Jeffrey Meurs
  • SX2 Shaun Vinel

De inschrijvingen gaan hard momenteel. Verschillende klassen zitten daarom vol. Is dit de klasse waar jij in wilt rijden, stuur dan een mail naar info@dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl zodat we je op de reserve lijst kunnen zetten. Wanneer er dan een afmelding plaats vind, heb je nog kans tot deelname.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search