Florent Richier voor DWS / Mulders Motoren / Haverkamp Racing naar Dutch Supercross Zuidbroek

Team DWS / Mulders motoren /  Haverkamp Racing komt met een sterke line up naar de Dutch Supercross in Zuidbroek. In het weekend van 3,4 en 5 november willen ze er staan en zullen dit doen met drie echte supercross specialisten die mee kunnen strijden voor de ereplaatsen.

Vandaag stellen we de eerste rijder voor en dit is de Fransman Florent Richier. Hij kent Zuidbroek want in het verleden heeft hij hier al eens de eindzege weten te pakken in de SX1 klasse. Ook afgelopen winter was hij goed op dreef en wist hij de Franse supercrosstitel in de SX2 klasse te pakken.

Richier is fit en heeft tot op dit moment een perfecte voorbereiding op het winterseizoen genoten. Hij zal aan de start komen op een Honda CRF 450 machine en zal voor niets anders gaan dan het podium.

Commentaar teamleiding: ‘’Met Florent Richier hebben we een hele ervaren rijder binnen weten te halen voor de wedstrijd in Zuidbroek. Onze ervaring heeft ons geleerd dat ervaring absoluut nodig is in Zuidbroek om kans te maken op het podium. Richier heeft al eens gewonnen in Zuidbroek en ondanks dat hij al wat ouder is, behoort hij nog steeds tot de absolute Europese top op het gebied van supercross. We zien zijn komst naar de Eurohal dan ook met veel vertrouwen tegemoet.’’

Naast Richier komen er nog twee toppers naar Zuidbroek. Het enige wat we hier nu over bekend willen maken is dat ze uit Amerika komen. Binnenkort meer nieuws van Team DWS / Mulders Motoren / Haverkamp Racing.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search