Carglass,GJV,KdeO Team wil Eurohal Zuidbroek laten trillen op grondvesten

In het weekend van 3,4,en5 november zal voor de eerste keer het Carglass,GJV,KdeO team aantreden tijdens de Internationaal Dutch Supercross in Zuidbroek.

Voor GertJan Vorstenbosch en Kees de Omroeper een nieuwe uitdaging, na vele jaren een keer per jaar deel te hebben genomen aan een outdoor evenement. In Zuidbroek wil het nieuwe Supercrossteam gaan voor spektakel. Het Carglass,GJV,KdeO team zal meteen met vijf rijders deelnemen aan dit prachtige evenement in het Groningse Zuidbroek.

In de MX Open zal men van start gaan met de Amerikaan Ricky Renner. Een tweede Amerikaan, Ryan Breece, binnen het team, zal waarschijnlijk uitkomen in de SX2 klasse. Ryan zal bij aankomst in Nederland de beslissing nemen of hij in de SX2 of SX1 zal starten. Uit Spanje heeft het team Sergio Fernandez Garcia kunnen contracteren. Sergio is het broertje van Ruben Fernadez Garcia die wij kennen vanhet F&H Kawasaki team. Sergio Fernandez zal van start gaan in de SX2 klasse. De Nederlandse rijder Micha Boy de Waal zal ook van start gaan in de SX2 klasse op een Yamaha YZF250. Antoine Fondu uit Frankrijk zal deel nemen in de SX125 klasse.

Voor het Carglass,GJV,KdeO team is het een nieuwe uitdaging deze deelname aan de Int. Dutch Supercross in Zuidbroek. De deelname met vijf rijders is mogelijk gemaakt door: CarGlass, GJV Carexport, Goldline Limo Verhuur, BO Motoroil, Lakerveld, vd Laar, Buitenhuis Racing, de Jong tweewielers, FrietjeOnTour.nl, KdeO.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search