Jace Owen gaat voor revanche in de Dutch Supercross in Zuidbroek

Na de bekendmaking van de Franse supercross specialist Florent Richier presenteert het DWS / Mulders / Haverkamp Racing team nu haar tweede rijder voor de Dutch Supercross in Zuidbroek. Vorig jaar liet de Amerikaan Jace Owen een ijzersterke indruk achter en had op zaterdagavond een grote kans om de overwinning te kunnen pakken. Echter een valpartij gooide toen roet in het eten waardoor hij de zege aan zijn neus voorbij zag gaan.

Owen komt nu in het weekend van 3,4 en 5 november terug naar de Eurohal in Zuidbroek om zijn revanche te nemen. Owen heeft een bijzonder sterk Arenacross Kampioenschap achter de rug in Amerika maar verloor de titelstrijd net aan Gavin Faith. Wel wist hij meerdere arenacrossen te winnen en dit bewijst wel hoe hoog het niveau is van deze fanatieke Amerikaan.

Commentaar teamleiding DWS / Mulders / Haverkamp Racing team: ‘’We hebben vorig jaar al samengewerkt met Jace en dit verliep perfect. Jace had de snelheid om te kunnen winnen maar kende wat pech waardoor hij er naast greep. We voorzien hem dit jaar van het topmateriaal van Honda zodat hij opnieuw een gooi kan doen naar de zege. Met Owen in de strijd weten we zeker dat we een rijder in huis hebben die er voor gaat en waar we het hele weekend van kunnen genieten.’’

De Dutch Supercross in Zuidbroek wordt op 3,4 en 5 november verreden in de Eurohal in Zuidbroek. Naast Jace Owen komt ook Florent Richier voor het DWS / Mulders / Haverkamp Racing team aan de start en daarnaast zullen we later deze week nog een Amerikaanse topper bekend maken!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search