Ben Lamay maakt line up van DWS Decals/Mulders/Haverkamp Racing compleet voor Zuidbroek

Na Jace Owen en Florent Richier presenteert DWS Decals/Mulders/Haverkamp Racing met trots haar derde rijder voor de Dutch Supercross in Zuidbroek. De Amerikaan Ben Lamay keert terug naar de Eurohal in Zuidbroek om daar op 3,4 en 5 november te strijden voor de ereplaatsen in de sterk bezette SX1 klasse.

Lamay kent de weg op het supercrosscircuit van Zuidbroek want vorig jaar wist hij de tweede avond winnend af te sluiten. Door tegenslag op de eerste avond, kwam hij niet op het eindpodium en dit maakt hem voor de editie van dit jaar extra gemotiveerd om er nu wel in te slagen.

Mulders Motoren zal zijn Honda CRF450 optimaal prepareren zodat hij voor het hoogst haalbare kan gaan. Lamay heeft in Amerika een sterk seizoen achter de rug en wist een finale in het Amerikaans Arenacross Kampioenschap te winnen. Met de komst van Lamay wordt het deelnemersveld nog weer sterker en zal het spannend gaan worden wie er met de felbegeerde titel ‘’King of Zuidbroek’’ aan de haal gaat.

Commentaar teamleiding DWS Decals/Mulders/Haverkamp Racing: ‘’’We zijn erg blij dat Ben terugkeert binnen ons team. Vorig jaar won hij de tweede avond en hiermee liet hij zien wat hij in zijn mars heeft. We hopen dan ook dat hij zijn draai gelijk gevonden heeft op het circuit zodat hij op beide dagen mee kan strijden voor het podium.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search