Cole Martinez komt titel King of Zuidbroek verdedigen

Cole Martinez keert volgend weekend terug naar de Eurohal in Zuidbroek om zijn titel ‘’King of Zuidbroek’’ te verdedigen. Martinez komt aan de start voor het Castrol Power 1 Suzuki Base team. In de editie van vorig jaar reed de Amerikaan constant en had aan tweemaal een tweede plaats voldoende om de eindzege binnen te halen.

In Amerika heeft Martinez dit jaar een sterk seizoen gereden in het West Coast Lites Supercross Kampioenschap. In de negen wedstrijden wist hij drie keer in de top tien te eindigen met als beste resultaat een achtste plaats in Arlington. In de eindstand van het kampioenschap is hij op een negende plaats geeindigd. Justin Hill werd in deze klasse kampioen voor Shane McElrath en Aaron Plessinger.

Martinez vormt samen met nog drie andere rijders het Castrol Power 1 Suzuki Base team in Zuidbroek:

  • SX1 Sam Martin  ( Australie)
  • SX2 Gradie Featherstone  ( Verenigd Koninkrijk )
  • SX2 Johan Nystrom  (Sweden)

Kan Martinez zijn titel dit jaar prolongeren, volgend weekend weten we het!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search