Steven Clarke vervangt Adam Chatfield

Over drie dagen gaan alle remmen los in de Eurohal in Zuidbroek, waar dit weekend de zevende editie van de Dutch Supercross wordt georganiseerd. Er wordt momenteel al volop getraind en de rijders zijn zich aan het klaar stomen voor de wedstrijd.

Begin deze week heeft het team van Pol Motors slecht nieuws ontvangen. Vanwege familie omstandigheden is de Brit Adam Chatfield niet in staat om aan de start te komen. Goed nieuws is, dat Chatfield vervangen zal worden door zijn landgenoot Steven Clarke.

Clarke is geen onbekende in de crosswereld want in 2014 wist Europees Kampioen te worden in de EMX250 klasse. In dit kampioenschap versloeg hij toen in een spannende thriller de Nederlander Brian Bogers. Clarke is niet alleen een goede outdoor-rijder want begin dit jaar wist hij bij de supercross in Dortmund een finale te winnen in de SX1 klasse. Later dit jaar heeft hij deelgenomen aan het volledige Amerikaans Outdoor National Kampioenschap in de 250 klasse. Hierin stond hij zijn mannetje en finishte regelmatig in de top 20. Op de goed geprepareerde motor van Pol Motors is Clarke absoluut in staat om voor een verrassing te zorgen!

Mis het niet en kom alle toppers uit de arenacross scene dit weekend bekijken bij de Dutch Supercross in Zuidbroek.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search