Topteams zeggen hun deelname toe voor de Dutch Supercross in Zuidbroek

In het weekend van 2, 3 en 4 november zal de Dutch Supercross in Zuidbroek weer zeer veel professionele supercross teams uit Duitsland en Nederland ontvangen. De teams zijn momenteel druk in de weer om hun rijders voor het winterseizoen te contracteren.

Een aantal teams die hun deelname aan de Dutch Supercross hebben toegezegd zijn:

Duitsland:

-Castrol Power 1 Suzuki Motobase

-Diga Procross

-Pfeil Kawasaki

-Becker Racing

Nederland:

-Mulders/DWS/Klein Kromhof

-Pol Motors

-Van der Vegt Kawasaki

– Promax/YSS Racing

Hoe de samenstelling van deze teams er precies uit zal zien, zal binnenkort bekend worden gemaakt. Wat zeker is, is dat ze zeker niet voor elkaar onder willen doen en de beste rijders naar Nederland zullen halen om voor de titel King of Zuidbroek te gaan strijden.

Voor de rijders die deel willen nemen aan de Dutch Supercross in Zuidbroek, schrijf je snel in via de website www.dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl. Voor de mensen die nu al zeker weten dat ze er naartoe gaan, is er een interessante korting op tickets. Je vind dit onder het kopje tickets op de website!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search