Harri Kullas keert met Pol Motors Husqvarna terug naar Dutch Supercross Zuidbroek

Nu de dagen korter worden, beginnen we uit te kijken naar de Dutch Supercross in Zuidbroek. De achtste editie van dit topevenement wordt dit jaar georganiseerd in het weekend van 2,3 en 4 november.

Het Pol Motors Husqvarna team is ieder jaar een team dat groots uitpakt in de Eurohal in Zuidbroek. Vorig jaar mochten ze met Harri Kullas plaats nemen op het podium in de sterk bezette SX1 klasse en ook dit jaar gaan ze weer een gooi doen naar het podium.

Het team heeft opnieuw een overeenkomst gesloten met Harri Kullas die graag terugkeert naar Zuidbroek. Vorig jaar verraste Kullas vriend en vijand en streed in beide avonden mee in de top van het veld, wat hem op zondag een mooie tweede plaats opleverde achter Tyler Bowers.

Naast Kullas is Pol Motors met nog een aantal rijders in gesprek zodat ze op meerdere fronten kunnen scoren.

Mis de achtste editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek niet en profiteer nu van een interessante korting: https://www.vanplan.nl/uitje/int-dutch-supercross–eurohal-zuidbroek-38306201

Rijders die deel willen nemen aan de Dutch Supercross kunnen dit doen door zich in te schrijven op de website www.dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl, onder het kopje inschrijven.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search