Peter Mulder Husqvarna team presenteert twee rijders voor de Dutch Supercross in Zuidbroek

Het Peter Mulder Husqvarna team heeft deze week twee rijders bekend gemaakt die op 2,3 en 4 november deel zullen nemen aan de Dutch Supercross in Zuidbroek. Het Peter Mulder Husqvarna team bracht vorig jaar met Justin Starling de Prins van Zuidbroek maar zal dit jaar met andere rijders aan de start komen.

De eerste rijder die ze bekend maakten is de Fransman Brice Maylin uit Toulouse. Brice wist een Supercross in Frankrijk te winnen en is in dit kampioenschap regelmatig op het podium te vinden. Brice is nog nooit in Zuidbroek geweest en wil graag zijn naam bekend maken in Nederland. Het Peter Mulder Husqvarna team zal deze 20-jarige Fransman hierin begeleiden en hoopt op een mooie samenwerking met wellicht een podiumplaats tijdens de Dutch Supercross!

De tweede rijder die bekend is gemaakt is Ashley ”Bad Boy” Greedy uit Wales! Ashley zorgt altijd voor spektakel en er gebeurt eigenlijk altijd iets bijzonders. Hij schuwt het ook niet om een elleboogje uit te delen op het circuit. De vraag is dan ook wat gaan we meemaken tijdens de Dutch Supercross?

Bekijk hieronder een video van zijn rijden:

Recent Posts

Start typing and press Enter to search