Castrol Power 1 Moto Base team met twee voormalig winnaars en twee potentiele winnaars naar SX Zuidbroek

Het Duitse Castrol Power 1 Moto Base team komt met een ijzersterk team naar de 2018 editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek. Twee voormalig winnaars van de supercross zijn in het team opgenomen en dit zijn Cole Martinez uit Amerika (winnaar in 2016) en Justin Starling uit Amerika (Prince van Zuidbroek in 2017). Starling reed vorig seizoen nog voor het team van Peter Mulder maar maakt dit jaar de overstap van de SX2 naar de SX1 klasse.

Naast deze twee toppers hebben ze nog twee supercross specialisten aangenomen die ook zeker kanshebber zijn voor de eindzege in Zuidbroek. De Amerikaan Nick Schmidt die in 2017 ADAC Supercross Kampioen wist te worden, komt voor de eerste keer naar Zuidbroek en is in topvorm. Het afgelopen weekend nam hij nog deel aan de Monster Cup in Las Vegas en wist hier vijftiende te worden. Naast Schmidt gaan we ook de Fransman Cedric Soubeyras voor de eerste keer verwelkomen in de Eurohal in Zuidbroek. Soubeyras heeft al vele Europese supercrossen achter zijn naam staan maar Zuidbroek ontbreekt nog op zijn lijst. Het afgelopen weekend had hij het aan de stok met Dylan Ferrandis in de supercross in Marseille, wat dus betekent dat Soubeyras lekker in zijn vel zit.

Naast de vier SX1-rijders heeft het Castrol Power 1 Moto Base team ook twee SX2 rijders aangetrokken voor het winterseizoen. Dit zijn Diego Graca uit Portugal en de Pool Szymon Staszkiewicz.

In de komende dagen volgen er nog meer topteams. Het belooft net als in de voorgaande jaren weer een supercross van hoog niveau te worden waaraan vele supercross specialisten uit Amerika en Europa een de start zullen komen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search