Luca Nijenhuis voor het DWS Decals, Mulders Motoren Haverkamp team in Zuidbroek

Luca Nijenhuis zal in het weekend van 2,3 en 4 november voor het DWS Decals, Mulders Motoren Haverkamp team aan de start komen in de Dutch Supercross in Zuidbroek. Nijenhuis heeft veel ervaring op het gebied van supercross en zal in de sterk bezette SX1 klasse aan de start komen.

De crosser uit Heerde reed in de winter van 2016/2017 een ijzersterk ADAC Supercross Kampioenschap in de SX2 klasse en wist hierin derde te worden in de eindstand. Nijenhuis stond veelvuldig op het podium en wist de supercross van Chemnitz te winnen.

Dit jaar was Nijenhuis actief in het Open Nederlands Kampioenschap en de Dutch Masters of Motocross 500. Nijenhuis deed in het ONK vooraan mee en wist in de top tien te finishen in de sterk bezette finale van de Dutch Masters of Motocross in Lichtenvoorde.

Vele ogen zullen op Nijenhuis gericht zijn omdat hij de enigste Nederlandse deelnemer is in de SX1 klasse. In de komende dagen zal de Honda CRF450 van Nijenhuis geprepareerd worden bij Mulders Motoren en DWS Decals zal ervoor zorgen dat de motor super strak bestickerd wordt voor deze grote internationale supercross!

Mede mogelijk gemaakt door:

Mulders Motoren
Boensma
Cabstore
Dws Decals
RK Trading schuttingen
Klein Kromhof houtvezels
Honda Motorfietsen

Recent Posts

Start typing and press Enter to search