Florent Richier keert terug bij DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing in Zuidbroek

Na de bekendmaking dat Luca Nijenhuis voor DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing zal rijden in de Dutch Supercross in Zuidbroek presenteren we nu onze twee rijder die op de Honda CRF450 aan de start zal komen in de SX1 klasse.

De Fransman Florent Richier is geen onbekende in Zuidbroek. Hij is er al een keer gekroond tot Koning van Zuidbroek en is een hele ervaren rijders in het sterk bezette deelnemersveld. Ondanks dat Richier al wat ouder begint te worden haalde hij het vorig jaar nog tot op het podium en dat zal ook voor dit jaar zijn doelstelling zijn.

Het circuit van Zuidbroek zal er net als in de voorgaande edities zeer technisch in komen te liggen en dit is een kolfje aan de hand van Richier, die natuurlijk de circuits in Frankrijk en Duitsland gewend is en dus zeker raad weet met deze omstandigheden.

Naast Nijenhuis en Richier komt DWS Decals Mulders Motoren Haverkamp Racing nog met een derde topper aan de start, die later deze week bekend gemaakt zal worden!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search