Chase Marquier vervangt Gared Steinke voor Van der Vegt Motors

Van der Vegt Motors is er in geslaagd om op het laatste moment nog een SX2 rijder te regelen.  In Oudleusen kregen ze begin vorige week het slechte nieuws dat de populaire Gared Steinke ‘The Stankdog’ geblesseerd was geraakt tijdens de RedBull Straight Rhythm. Na diverse contacten te hebben gehad heeft Van der Vegt Motors de Amerikaan Chase Marquier weten te contracteren. Marquier wist meerdere keren in de top 15 van de AMA Supercross te finishen. Chase zal van start gaan op een Kawasaki KX250Fi.

Lijkt het jou / u leuk om ook zelf eens te trainen op een echte Supercross baan? Geef je dan snel op voor de vrije training op woensdag 31 oktober a.s.

Er zijn nog enkele plekken vrij!

Voor meer informatie en opgave ga naarwww.vdvegt.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search