Schepers Racing met drie rijders aan de start in Dutch Supercross in Zuidbroek

De dagen tikken weg en de Dutch Supercross in Zuidbroek komt steeds dichterbij. Op 2,3 en 4 november aanstaande zal Schepers Racing met drie rijders aan de start komen. In de sterk bezette SX1 klasse zal Kim Sorensen zijn huid zo duur mogelijk proberen te verkopen. Kim is geen onbekende van het team want ook vorig jaar reed hij in Zuidbroek voor Schepers Racing en ook in de Dutch Masters in Mill was hij actief voor het team.

In de SX2 klasse zal Gradie Featherstone voor Schepers Racing rijden. Vorig jaar kwam hij uit voor het Castrol Suzuki team en wist toen Europees Kampioen Supercross te worden.

Ook in de 125cc klasse komen ze aan de start en wel met Dylan Kroon. Voor Dylan is dit zijn eerste supercross uit zijn carriere. Hij zal zijn uiterste best doen om een goed resultaat neer te zetten. Dit jaar reed hij zich al verschillende keren in de kijker in het ONK 125cc, met als hoogtepunt een vierde plaats in Arnhem.

De Dutch Supercross in Zuidbroek wordt voor Schepers Racing mogelijk gemaakt door:

-Outlaw Racing Leeuwarden

-Garage Jansen Hoogeveen

-JM Tuning

-Schepers Metaal

-Pro Race Wheels

-Jordy de Boer

Recent Posts

Start typing and press Enter to search