GARED STEINKE ‘THE STANKDOG’ OPNIEUW VOOR VAN DER VEGT MOTORS VAN START IN ZUIDBROEK

Van der Vegt Motors uit Oudleusen heeft opnieuw Gared Steinke weten te contracteren voor de Dutch Supercross op 1-2-3 november in Zuidbroek! Na een prettige samenwerking in 2017 en 2018, ondanks dat hij ivm met een blessure jammer genoeg vorig jaar niet kon komen, was de keuze van beide kanten snel gemaakt.

In 2017 wist ‘The Stankdog’ een paar schitterde manches te laten zien en werd 2e overall. Vorig jaar raakte Gared Steinke een week voor de Dutch Supercross geblesseerd tijdens de Redbull Straight Rhythm waardoor hij helaas het evenement in Zuidbroek aan zich voorbij moest laten gaan. ‘The Stankdog’ zal ook dit jaar zijn uiterste best doen voor de overwinning.

Lijkt het jou / u leuk om ook zelf eens te trainen op een echte Supercross baan? Geef je dan snel op voor de vrije trainingsavond op woensdag 30 oktober a.s.

Voor meer informatie en opgave ga naar www.vdvegt.nl

Foto: Bart Amsing

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search