Topteams zeggen toe voor Dutch Supercross in Zuidbroek

De dagen worden korter en dit betekent dat de Dutch Supercross in Zuidbroek steeds dichterbij begint te komen. In het weekend van 1,2 en 3 november staat deze internationale supercross dit jaar gepland en ook nu zal het weer een wedstrijd op hoog niveau gaan worden.

De grote teams uit het Duitse ADAC Supercross Kampioenschap hebben hun aanwezigheid aangekondigd waaronder het Castrol Power Motobase Suzuki team, Pfeil Kawasaki team en Becker Racing. Maar ook de Nederlandse teams zijn van de partij met o.a. Mulders DWS Kromhof team, Pol Motors, van der Vegt Kawasaki, YSS Racing, Bruggen Tweewielers en Schepers Outlaw Racing. Hoe de exacte samenstelling van deze teams eruit zal gaan zien is nog niet bekend maar dit zullen we zo snel mogelijk bekend maken.

Mocht u nog geen tickets gekocht hebben in de voorverkoop, doe dat dan snel nog even.  Tot en met 1 oktober kunt u profiteren van de Early Bird ticket voorverkoop: https://www.vanplan.nl/uitje/int-dutch-supercross-eurohal-zuidbroek-zuidbroek-38904361

Een ander interessant iets is dat Carl Ostermann tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek zijn debuut zal maken in de SX2 klasse. Ostermann is er al jaren bij en is in Zuidbroek begonnen in de 65cc klasse, gevolgd door de 85cc klasse. We zijn benieuwd wat de talentvolle Duitser kan laten zien ten opzichte van de gevestigde orde.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search