Het feest is compleet tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek

Dit jaar is er niet alleen supercross bij de Dutch Supercross in Zuidbroek maar ook zal deze editie in het teken staan van feest.  Naast de Eurohal in Zuidbroek komt een grote feesttent te staan waar de sfeer er goed in zal zitten. De bekende DJ Willem zal op vrijdagavond samen met Millstreet de afterparty verzorgen. Op zaterdagavond zijn de Ut Lopers van de partij maar ook dan zal DJ Willem weer de nodige sfeer in de feesttent brengen tijdens de afterparty. Hij wordt hierbij geassisteerd door de Esperando’s.

De Esperando’s zijn inmiddels een begrip geworden. De band is al in 1975 begonnen als schoolband. Na verschillende samenstellingen treden Herman Kaijser en Bert Bieze al enige tijd op als duo. De Esperando’s zijn “Hot”. Zo traden ze op tijdens het Boerenrock festival en het Mega Piraten Festival in Borger.

Gegarandeerd feest!

De Esperando’s is dé feestband voor elke feesttent of welk gezellig groot of klein feest dan ook. De mannen staan bekend om hun humor en hun enthousiasme en weten binnen no time de juiste sfeer te creëren!. Een avondje Esperando’s betekent; gegarandeerd feesten! Een spektakel dat alle zintuigen prikkelt met special effects, en een te gekke lichtshow.

Mis het niet en zorg dat je er 1,2 en 3 november bij bent. Momenteel loopt de Early Bird Online Ticket voorverkoop. Hiermee kunt u tot 1 oktober tegen een gereduceerde prijs tickets kopen: https://www.vanplan.nl/uitje/int-dutch-supercross-eurohal-zuidbroek-zuidbroek-38904361

Om goed voorbereid aan de start te komen organiseren van der Vegt Motors en Jan Postema trainingsdagen in de Eurohal.

Voor de van der Vegt trainingsdag kunt u klikken op de volgende link: http://dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl/2019/08/09/schrijf-je-in-voor-de-vrije-training-van-van-der-vegt-motors-op-dutch-supercross-circuit-zuidbroek/

Voor de trainingsdag o.l.v. Jan Postema kunt u op de volgende link klikken: http://dutchsupercross.test.motocrossplanet.nl/2019/08/10/inschrijving-supercrosstraining-jan-postema-geopend/

Foto: Arjan Bos

Recent Posts

Start typing and press Enter to search