Fabien Izoird voor van der Vegt Motors in Zuidbroek

Naast de bekende Gared Steinke ‘The Stankdog’ zal ook de Fransman Fabien Izoird dit jaar van start gaan op een Van der Vegt Kawasaki in Zuidbroek. Door zijn vele ervaringen in de Franse kampioenschappen is hij een kanshebber voor het podium in de SX1 klasse.

Van der Vegt Motors is op dit moment druk bezig met het prepareren van zijn Kawasaki KX450. Achter de schermen is het team uit Oudleusen nog bezig met een derde rijder. Van der Vegt Motors hoopt eind van de week meer duidelijkheid hierover te hebben.

Lijkt het jou / u leuk om ook zelf eens te trainen op een echte Supercross baan? Geef je dan snel op voor de vrije trainingsavond op woensdag 30 oktober a.s.

Voor meer informatie en opgave ga naar www.vdvegt.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search