Ook de Prins van Zuidbroek keert terug naar Dutch Supercross in Zuidbroek

De Canadees Kade Walker reed vorig jaar twee ijzersterke dagen in de Eurohal in Zuidbroek en wist het eindklassement van de SX2 klasse te winnen. Walker deed dit toen voor het Pol Motors Husqvarna team maar heeft inmiddels de overstap gemaakt naar het Schepers/Outlaw Racing KTM team.

Walker was dit jaar veelal in Nederland actief en wist in de top vijf te finishen in de Dutch Masters 250 in Oss en eindigde op een zevende plaats in de eindstand van het Open Nederlands Kampioenschap 250. Walker voelt zich als een vis in het water op de supercrosscircuits en komt dan ook graag op 1,2 en 3 november zijn titel verdedigen!

In totaal komt het Schepers Racing/Outlaw Racing KTM team met vier rijders aan de start in Zuidbroek. Naast Walker heeft het team drie rijders aangetrokken voor in de SX1 klasse:

-Jack Brunell (Engeland)

-Gradie Featherstone (Engeland)

-Kim Sorensen (Denemarken)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search