Sterke Amerikaan Tyler Bowers keert terug naar Dutch Supercross in Zuidbroek

Onlangs konden we genieten van het gevecht tussen Tyler Bowers en Travis Pastrana tijdens de Red Bull Straight Rhythm in Amerika. Bowers wist dit gevecht op de 500cc 2-takten in zijn voordeel te beslissen en versloeg hiermee dus de grote legende, Travis Pastrana.

In het weekend van 1,2 en 3 november is Bowers terug in Zuidbroek voor de Dutch Supercross. Bowers wist het evenement in 2017 te winnen maar kon zijn titel vorig jaar vanwege een blessure niet verdedigen.  Nu keert hij terug en zal hij met niets anders tevreden zijn dan de overwinning.

Bowers komt uit voor het Monster Energy Pfeil Kawasaki team dat naast Bowers met een sterk team naar de Eurohal komt. Naast Bowers zullen Filip Neugebauer en Julien Lebeau uitkomen in de SX1 klasse. Beide rijders zijn al jaren aanwezig in Zuidbroek en hebben al plaats mogen nemen op het podium. Lebeau maakt deze winter de overstap van de SX2 naar de SX1 klasse en gaat in Zuidbroek zijn debuut maken in deze klasse. In de SX2 klasse heeft het team de Brit Dylan Woodcock gecontracteerd voor de winter supercrossen.

Het team is nog niet helemaal compleet want er zijn nog onderhandelingen met een SX2 rijder maar hierover is nog niets definitiefs bekend.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search