ANTHONY BOURDON VOOR DWS DECALS MULDERS MOTOREN KLEIN KROMOF HOUTVEZELS TEAM IN ZUIDBROEK

DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromof Houtvezels team komt met Anthony Bourdon in de SX2 klasse aan de start in Zuidbroek.

Het DWS Decals Mulders Motoren KLein Kromhof Houtvezels team komt tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek op 1,2 en 3 november aan de start met een sterk team.

Dit jaar zullen ze met drie rijders aan de start komen waarvan we u vandaag de eerste rijder presenteren. De Fransman Anthony Bourdon zal voor het team uitkomen in de SX2 klasse en de Honda CRF250 bemannen. Bourdon is een echte supercross specialist en is in het Franse supercross kampioenschap vaak voorin te vinden.

Bourdon komt gedurende het seizoen uit voor het SR Honda Motoblouz team waar ook de MXGP-rijder Jeremy van Horebeek voor rijdt. Met de komst van Bourdon naar Zuidbroek heeft het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof Houtvezels team absoluut een kandidaat in huis met supercross ervaring in combinatie met de ervaring die het team in de afgelopen jaren heeft opgedaan in deze supercross, kunnen ze hem van de juiste informatie voorzien zodat hij zich snel vertrouwd zal voelen.

Naast Bourdon komt het team ook nog met twee SX1 rijders aan de start, die we later deze week zullen presenteren!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search