Jeffrey Herlings en Etienne Bax naar Dutch Supercross in Zuidbroek

Volgend weekend is het zover want dan gaat in Zuidbroek het Europese supercross seizoen van start. Vele internationale toppers zullen hier aan de start verschijnen waaronder o.a. Tyler Bowers, Nick Schmidt, Gared Steinke, Thomas Ramette, Angelo Pellegrini, Greg Aranda e.a.

Al deze toppers op de baan, wordt vuurwerk. Maar ook naast het circuit zal het fantastisch zijn want de organisatie heeft ervoor gezorgd dat twee grootheden uit de motorsport aanwezig zullen zijn in Zuidbroek.

Op zaterdagavond komt wereldkampioen zijspancross Etienne Bax naar Zuidbroek en op zondag is Jeffrey Herlings in de Eurohal aanwezig. Bax wist dit jaar voor de derde keer in zijn carriere wereldkampioen zijspancross te worden. Hij zal samen met zijn nieuwe bakkenist, Nicolas Musset, naar Zuidbroek komen. Jeffrey Herlings is de beste Nederlandse motorcrosser uit de geschiedenis en heeft al vier wereldtitels achter zijn naam staan.

Beide atleten zullen een handtekeningsessie verzorgen en reiken de bekers uit aan de jeugd. Wil jij op de foto met Etienne Bax of Jeffrey Herlings, zorg dan dat je er bij bent!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search