DWS DECALS MULDERS MOTOREN KLEIN KROMHOF HOUTVEZELS TEAM HAALT STERKE AMERIKAAN NAAR ZUIDBROEK

Met nog slechts drie dagen te gaan tot aan de Dutch Supercross in Zuidbroek stellen we graag de derde rijder van het DWS Decals Mulders Motoren Klein Kromhof houtvezels team voor. Naast Anthony Bourdon en Angelo Pellegrini heeft het team de Amerikaan Carlen Gardner aangetrokken. Gardner komt uit in het Amerikaans Supercross Kampioenschap 450 en finishte dit jaar regelmatig rond de vijftiende plaats. In Seattle pakte hij zijn beste resultaat van het seizoen met een vijftiende plaats.

In de Eurohal in Zuidbroek zal hij de sterke Honda CRF450 bemannen en samen met Anthony Bourdon en Angelo Pellegrini op jacht gaan naar het gewenste succes.

Op vrijdag staan er demowedstrijden op het programma en op zaterdag en zondag wordt er voor de titels Prins en Koning van Zuidbroek gestreden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search