Drama voor Gared Steinke en van der Vegt Motors

Tijdens de voorbereiding op de Dutch Supercross in Zuidbroek heeft Van der Vegt Motors een tegenslag te verwerken gehad. De Kawasaki dealer wilde scoren met de Amerikaan Gared Steinke in de SX2 klasse en contracteerde hem al weken geleden.

Zijn vlucht stond voor afgelopen maandag gepland maar helaas waren er problemen met de papieren van Steinke waardoor hij niet naar Nederland kon vliegen. Omdat de Dutch Supercross in Zuidbroek aankomend weekend al op het programma staat, kon er op zo’n korte termijn geen oplossing meer gevonden worden om Steinke hierheen te krijgen waardoor ze met pijn in het hart moesten beslissen om een vervanger aan te stellen.

Van der Vegt Motors heeft uiteindelijk toch nog een hele goede SX2 rijder weten te vinden die mee kan strijden voor de ereplaatsen. De Fransman Adrien Malaval zal de Kawasaki KXF 250 bemannen aankomend weekend en zal alles in het werk stellen om sterk voor de dag te komen.

Malaval komt morgen aan in Zuidbroek en zal morgenavond zijn eerste meters maken op het Dutch Supercross circuit!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search