Hsu en Bowers winnen eerste avond Dutch Supercross Zuidbroek

De eerste avond van de Dutch Supercross in Zuidbroek is gewonnen door Tyler Bowers en Brian Hsu. Bowers wist de SX1 finale te winnen voor zijn landgenoten Justin Starling en Ryan Breece. Greg Aranda nam kopstart en reed lang in de top drie totdat hij in de slotfase werd gepasseerd door Breece en vierde werd voor Charles Lefrancois. Nick Schmidt, die vorig jaar de eindzege pakte, wist zich niet te kwalificeren voor de finale.

De finale van de SX2 klasse werd gedomineerd door Brian Hsu. De Fransman Kevin Moranz werd tweede voor Pierre Lozzi van het Pol Motors Husqvarna team. Calvin Fonvielle en Hakon Fredriksen maakten de top 5 compleet. Kade Walker die vorig jaar de eindzege wist te pakken kwam als zesde over de finish.

Helaas kwamen de Nederlanders niet door de kwalificaties voor de finale maar wel wisten Micha Boy de Waal, Jeroen Bussink en Jeffrey Meurs het tot in de laatste kans voor de finale te schoppen.

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://speedhive.mylaps.com/Events/1744284

Recent Posts

Start typing and press Enter to search