Kaartverkoop Dutch Supercross Zuidbroek editie 2021 van start

 In Geen onderdeel van een categorie

Na een jaar van afwezigheid is de Dutch Supercross in Zuidbroek dit jaar terug! Het wordt een hele speciale editie want hij wordt namelijk voor de tiende keer georganiseerd en dat moet gevierd worden.

Dit gaat zeker gebeuren want naast supercross op hoog niveau heeft de organisatie het hele weekend artiesten die in de feesttent voor entertainment gaan zorgen! De Lawine Boys, Dj Willem en Millstreet zullen ervoor gaan zorgen dat de tiende editie uitbundig gevierd gaat worden!

Naast de entertainment zal er een supercross van formaat georganiseerd worden. Zoals u van de organisatie gewend bent, zal er een sterk internationaal deelnemersveld aan de start komen zodat u op alle drie de dagen kunt genieten van spannende wedstrijden.

Wilt u er bij zijn, zorg er dan voor dat je snel een kaartje besteld: U kunt dit doen op de volgende link: https://www.dutchsupercross.nl/tickets/

De Dutch Supercross in Zuidbroek wordt georganiseerd op 29, 30 en 31 oktober!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search