c23e6ec7-3598-4404-963b-59cf5b1ebbab

Rijders

Elke deelnemer is verplicht om een transponder op de door de KNMV aangegeven plaats op zijn of haar motor te plaatsen. De transponders worden vooraf aan het startnummer en klasse gekoppeld. Mocht u niet in het bezit zijn van een transponder, dan kunt u deze bij de KNMV huren.

Startnummers bent u verplicht aan te brengen op alle drie nummerplaten. Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een geldige KNMV licentie of andere bond die aangesloten is bij de FIM of UEM.

Internationale deelnemers die niet aangesloten zijn bij de KNMV, dienen een starttoelating te kunnen overleggen. De inschrijvingen stoppen zodra alle klassen vol zijn of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.
Stichting Motorsport Noord-Nederland behoudt zich het recht voor om een deelnemer te accepteren of te weigeren. Het rennerskwartier bevind zich aan de achterzijde van de Eurohal. U dient hiervoor de aanwijzingen op te volgen van de verkeersregelaars.

Voor elke deelnemer zijn er 2 entreebandjes beschikbaar. Een voor de rijder en een voor de begeleider. Deze geven entree tot de hal en tot de feesttent. De entree bandjes ontvangt u bij het aanmelden/inschrijven in het race office. Aanmelden/Inschrijven gebeurt op alle dagen. Als u meerdere dagen deelneemt dient u zich dan ook op meerdere dagen te melden bij het race office, dit i.v.m. de verschillende entreebandjes.

Voorwaarden: Betaald = ingeschreven VOL = VOL
Afmelden kan alleen op vertoon van een officiële doktersverklaring.
Op vrijdag rijden de regionale rijders. Andere deelnemers mogen zich voor deze dag inschrijven, zij rijden dan wel mee buiten mededingen van prijzen. (SX open = 250cc 2 takt + hoger dan 350cc 2 of 4 takt). Op zaterdag en zondag rijden de startbewijs houders en de internationale licentie houders.

Gaat het evenement niet door i.v.m. COVID maatregelen opgelegd door de overheid dan is het mogelijk om het ticket mee te nemen naar 2022 of zal bij keuze voor terugbetaling het volledige bedrag  (minus service kosten) binnen 30 dagen worden terugbetaald.

Start typing and press Enter to search